Home ยป Arnhem tuiniert gewoon door

Tuinontwerpen met beplantingsplannen

Afgelopen jaar heb ik niet stil gezeten. Arnhem tuiniert komend tuinseizoen in tuinen die van onze hand zijn. Samen met Moniek de Bakker van Tuin van de buren werk ik onder de naam Arnhem tuiniert. Moniek zorgt voor het ontwerp en ik lever het beplantingsplan.

Arnhem tuiniert in Arnhem maar ook daarbuiten

De meeste nieuwe tuinen liggen in Arnhem maar ook voor erbuiten hebben we het afgelopen jaar mooie ontwerpen gemaakt. Zo hebben we een tuinontwerp gemaakt voor het bijzondere nieuwbouwproject (Oosterwold) in Almere. In dit ontwerp veel ruimte voor inheemse planten, een moestuin, fruit- en notenbomen. Andere klanten riepen onze hulp in voor een nieuw tuinontwerp met een beplantingsplan. Bijvoorbeeld voor een tuinrenovatie, vanwege een verhuizing of omdat ze toe waren aan een andere tuin. Het zijn allen groene tuinen geworden met aandacht voor een gevarieerde beplanting. Ontwerpen met een mooi lijnenspel en oog voor duurzaam materiaal gebruik.

In 2019 meer groene tuinen van Arnhem tuiniert

Moniek en ik werken op dit moment aan een aantal opdrachten. Zodra deze af zijn laten we ze op onze site zien. Verder zijn we druk met de voorbereidingen voor onze tuinmarkt op 19 mei i.s.m. De Molenplaats in Sonsbeek. Dit jaar helpt Arnhem klimaatbestendig ook mee met het organiseren.

We helpen je graag met een groene tuin

Wil jij je tuin veranderen? Ben je op zoek naar een goed beplantingsplan? Maak eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek, ik hoor graag wat je tuinwensen zijn. Bel of mail via contact op deze site. En lees hier wat ik belangrijk vind in mijn tuinontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *